Shëndeti mund të ikë, kujdes!

Sheki Ueseini është shqiptari nga Maqedonia që jeton dhe vepron në Gjermani, ndryshe ai është botues i tre librave që në thelb kanë çështjen e meditimit, një frymë e re kjo që erdhi në kohën e modernizimit edhe pse origjinën e ka më herët, ai shprehet se secili person duhet ta praktikojë pasi ka efekt shumë pozitiv.

SHEKI USEINI

“Meditimi sjell menjëherë ndryshim, pra merni mësimet e duhura në fillim, sepse është ndjenjë e pazëvendësueshme. Meditimi nuk bëhet por ti e lejon tē ndodh duke përdorur teknikat përkatëse, ndryshimet vin menjëherë qē nga seanca e parë e jo pas javëve, muajve apo viteve”.

Ndryshe Useni trajnimin për meditim e ka realizuar në Indi si dhe së fundmi është pjesë e aktiviteteve me po të njejtën natyrë që i realizon Ermal Mamaqi. /tetova1/