Shikoni sa shumë është rritur Meleku

138

Ndonëse në moshë shumë të re, Beren Gokyildiz arriti të bëhet një aktore shumë e njohur turke.

Për publikun turk dhe atë të huaj, ajo u bë e njohur me rolin e vajzës së vogël të quajtur ‘Melek’ në ser.ialin ‘nëna’.

Pas serialit ajo duket se është rritur shumë dhe duket shumë më ndryshe.

Melek vazhdon ende k.arrierën e suksesshme si aktore.