Shiu i rrëmbyeshëm përmbys rrugët në Manastir

Shiu i rrëmbyeshëm sonte ka përmbysur rrugët në disa lokacione në qytetin e Manastirit.

Reshjet e shiut të shoqëruara me breshër janë ndaluar për kohë të shkurtër por kanë shkaktuar bllokim të trafikut.

Edhe gjatë ditës së djeshme në Manastir kishte reshje të shumta të shiut të cilat kishin dëmtuar fushat bujqësore për të cilat vetëqeverisja lokale pas inspektimit dhe vlerësimit do të realizojë kompensim të dëmeve.