Shk atërruesit e natyrës në Tetovë nuk po i ndal as koronavirusi (Foto)

Ecuo Guerrilla ne rrjetin e saj social facebook shkruan:

‘Në ndërkohë që qytetarët janë kërkuar të vetizolohen dhe është shpallur gjendje e jashtëzakonshme, mbi Banjat e Tetovës makineri të rënda po shkatërrojnë mjedisin dhe po hedhin dheun në shtratin e lumit duke i ndryshuar dhe rrjedhën e lumit.’

Komuna e Tetovës çfarë është duke ndodhur, ka pyetur kjo shoqatë autoritetet komunale.