Shkatërrimi i automjeteve ushtarake: Azerbajxhani publikon pamje nga dita e pestë e konfliktit me Armeninë

Konf liktet vazhduan edhe për ditën e pestë me radhë mes Armenisë e Azerbajxhanit, derisa vendet e mëdha si SHBA’të, Franca e Rusia u kanë bërë thirrje për ar mëpushim, kjo është refuzuar nga dy palët.

Mediat azerbajxhanase vazhdimisht kanë publikuar pamje nga konf likti, si shkat ërrimin e tankeve, aeroplanëve e pajisjeve tjera ushtarake të Armenisë.

Reklame

Së fundmi ata kanë publikuar imazhe të reja nga ajo siç e quajnë ata ‘’çlirimi i territoreve nga ushtria azerbajxhanase’’, të cilat i kanë shpërndarë në rrjetet sociale.
Pamjet tregojnë trupat e ushtarëve armen dhe automjetet e tyre të blinduara të cilat janë shkat ërruar.

Këto media kanë publikuar gjithashtu momentin kur god asin kolonat ushtarake të Armenisë, e që sipas tyre të gjitha këto pamje vinë nga Ministria e Mbrojtjes.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=k9IlvoYKwNo&feature=emb_title