Shkenda Dubova shpalosë detaje për “ Milionat” dhe 150 punëtorët e saj (VIDEO)

Këtë javë nKosovë Show mysafire ishte Shkenda Dubova e cila me biznesin e saj tani në shumë vende përveç Kosovës tregon sa fiton dhe parat që qarkullohen jashtë ajo thotë se vijnë në Kosovë, ajo tregoi se a është tani “Femër Milionere”.

Shikoni videon ne vazhdim: