Shkëndija falënderon Agim Ibrahimin për bashkëpunimin

Advertisment

Agim Ibraimi nuk është më pjesë e kuqezinjëve, pasi me marrëveshje të dyanshme ndërpritet bashkëpunimi.

KF Shkëndija komunikon ndërprerjen e bashkëpunimit me Agim Ibraimin. Kryesia dhe futbollisti me marrëveshje të dyanshme kanë vendosur se ndarja në këtë moment është në interes të të dy palëve.

Reklame

KF Shkëndija me këtë rast falemenderon Agim Ibraimin për kontributin e dhënë në periudhën që ishte pjesë e kuqezinjëve, duke i uruar gjithë të mirat në të ardhmen.