Shkëndija firmos me Nafiun dhe Muratin

Skuadra e Shkëndijës vazhdoi bashkëpuimin me Mevlan Muratin dhe Valmir Nafiun.

Murati firmosi kontratën 3 vjeçare, ndërsa Nafiu firmosi kontratën një vjeçare, me mundësi që të vazhdohet bashkëpunimi edhe për një sezon tjetër.

Reklame

Ditë më parë skuadra kuqezi firmosi kontratë me Egzon Bejtullain dhe Besart Ibraimin, ndërsa nuk vazhdoi bashkëpunimin me Çeshmexhievin, Dallkun dhe Fazli.