Shkoi të laronte e gjen një predhë të pashpërthyer, ja në cilin vendbanim

Një banor i Rosomanit ka gjetur një predhë artilerie të pashpërthyer dje në fushën e tij, derisa ka qenë duke i kryer punët bujqësore, informojnë nga SPB Veles.

Rastin me mjetin e pashpërthyer e ka denoncuar në SPB Kavadar.
Inspektim në vendngjarje ka kryer një ekip i SPB Kavadar dhe DMSH.

Reklame

Predha është marrë dhe dorëzuar në Drejtorinë për mbrojtje dhe shpëtim.