Shkup, dy adoleshentë rri hen qindra të tjerë bëjnë tifo (video)

Dy adoleshentë po rri hen ndërsa qindra të tjerë me pasion po bëjnë tifo.

Këtë ngjarje e cila ngjan si një ndeshje bò ksi në hapësirë të hapur, po e ndjekin persona të moshuar të cilët bashkërisht me adoleshentët po e presin rezultatin.

Ngjarja ka ndodhur javën e kaluar në Kapishtec të Shkupit ndërsa për leshja sipas dëshmitarëve ka ndodhur në mes të ditës dhe nuk është hera e parë.

Është de noncuar në polici, por edhe pas një javë të ngjarjes, MPB ende po e heton rastin./Telegrafi