Shkup, dy shtetas të huaj pozitiv në Kovid-19

Nga të infektuarit në Shkup sot janë regjistruar edhe dy shtetas të huaj. Nuk dihet përkatësia e tyre kombëtare dhe as qëllimi pse qëndrojnë në vendin tonë.

Ndërkohë nga të infektuarit në 24 orët e fundit, numri më i madh i tyre është nga Çairi, Qendra dhe Kisella Voda. Në Saraj për tre ditë regjistrohen nga 3-5 të infektuar.

Reklame

Rastet e reja në Qytetin e Shkupit në 24 orët e fundit:

Çair 17 ,Qendër 12 ,Kisella Vodë 6 ,Shuto Orizarë 5 ,Karposh 5 ,Butel 4 ,Aerodrom 4 ,Saraj 3 ,Gazi Babë 3 ,Ilinden 1 ,Gjirçe Petrov 1 ,Studeniçan 1