Shkup, pacienti pozitiv me covid hidhet nga ndërtesa e spitalit

Trupi i pajetë i pacientit është shtrirë para spitalit dhe në momentin që policia po kontrollon.

Sipas informacionit fillestar në Kanal 5, ky është një burrë 50-vjeçar i cili doli pozitiv në Kovid19.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

Ai ishte shtrirë në spitalin 8 shtatori në repartin e Covid dhe i njejti u hodh sot në mëngjes nga ndërtesa e spitalit.