Shkup: Përleshje masive në spitalin e qytetit, sul mohen mjekët dhe policët

117

Rreth orës 02:00 pas mesnate në spitalin e qytetit të Shkupit “Shën Naumi i Ohrit” një grup i madh njerëzish kanë sul muar stafin e spitalit dhe policinë, të cilët ishin thirrur për ndihmë, transmeton A1on.

Ngjarja ka ndodhur menjëherë pasi një pacient ka arritur në spital me prerje në krah, ndërsa pas tij një grup ka sul muar shumë njerëz në spital.

“Ka ndodhur një përleshje e madhe, është sul muar stafi, sigurimi, dhe më pas policia që u thirr për ndihmë. Ishte një grup i madh sul muesish , nuk kemi një shifër të saktë, pacienti për të cilin luf tuan kishte një dëmtim në krah.

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 2-3 të mesnatës. Spitali ka qenë i mbyllur për pacientët, për të evituar ndonjë incidente tjetër.. Kur erdha në punë këtë mëngjes, kërkova që të hapet dhe pacientët tanimë po pranohen në spital”- tha Ivo Spirovski, drejtori në Klinikën Universitare “Shën Naumi i Ohrit”.