Shkup: Suulmohet fizikisht nga ish i dashuri një grua 72 vjeçare

41

Shkup: Suulmohet fizikisht nga ish i dashuri një grua 72 vjeçare

Me 09.02.2019 në ora 10.15 në SPB Shkup, T.D.(72) nga Shkupi ka lajmëruar se me 08.02.2019 në ora 20.00 në banesën e saj ka ardhur V.C.(68), me të cilin paraprakisht ka qenë në lidhje dhe fizikisht e ka suulmuar pasi që ka refuzuar ta vazhdojnë lidhjen, transmeton Almakos.

Po ndërmerren masa për zbardhjen e tërësishme të rastit.