Shkupi mbrëmë u kaplùa nga moti i lígë (video)

Shkupi dhe disa qytete tjera të Maqedonisë së Veriut mbrëmë janë kapluar nga erëra të fùqishme dhe ne disa vende edhe reshje të shiut.

Në Shkup erërat kanë shkaktuar dëme në disa lagje.

Reklame

Në lagjen Karposh era e fuqishme ka rrëzuar kùlmin e një ndërtese.

Gjithashtu është raportuar për disa drunj të shkulur, ndërsa në disa lagje është ndërprerë edhe energjia elektrike.