Shkurte Gashi tregon për dhuratën e çmuar që mori nga një familje

Advertisment

Koha ka treguar që Shkurte Gashi është një këngëtare shumë e dashur për publikun. Çiftet dhe familjes i besojnë asaj të këndojë në datat më të veçantat të tyre, siç ishte rasti në një familje.Familja në fjalë, kishte shpresuar tej mase që në dasmën e të birit të tyre, të ishte Shkurtja ajo që këndon për disponimin e të gjithë të ftuarve.

Kur Shkurtja pranoi që të ishte pjesë e ditës së tyre më të veçantë, gruaja dhe burri i familjes u kujdesen që të shprehin mirënjohjen e tyre duke i dhuruar këngëtares një ‘lirë’ prej ari të cilën ajo e ruan ende.