Sh.okohet Mihrije Braha, takon“djalin j.ashtëmartesor” të Naim Abazit pas 19 viteve (VIDEO)

232
#

E ftuar në emisionin e Valon Malokut, Mihrije Braha u s.urprizua në një mënyrë që askush se p.riste.

Bashkëshorti i saj Naim Abazi dhe moderatori Valon Maloku i kishin përgatitur asaj një kamerë të fsh.ehtë .

Në emisionin “Përrall me Tupan”, Valon Maloku ka th.irrë “djalin” e Naim Abazit, i cili ka një moshë ma.dhore, tashmë 19 vjet.

Mihria e be.fasuar nga kjo ngjarje, vetëm mbeti e b.efasuar dhe e sht.angur duke shikuar momentin e përqafimit në mes Naimit dhe “djalit” të tij.

Ajo u prek aq thellë sa që nga emocionet e mëdha nuk dinte as se si të reagonte.

Më pas, e kuptoi që ishte vetëm një kamerë e fshehur.