Shpërthejnë rastet me koronavirus në komunën Qendër dhe Aerodrom

Advertisment
HTML Image as link

Numri më i madh i rasteve të reja me koronavirius në qytetin e Shkupit janë duke u shënuar në komunat Qendër, Aerodrom dhe Karposh.

Sipas raportit të fundit të Ministrisë së Shëndetësisë, përcjell SHENJA, në komunën e Qendrës janë 210 raste aktive, në komunën e Aerodromit 208 dhe Karposhit 180.
Më pas në komunën e Kisella Vodës 131, Gazi Babës 126, Gjorçe Petrov 93.
Në komunë e Çairit janë 66 raste aktive me KOVID-19. Më pas në Butel-49, Shuto Orizarë 15, Saraj 14, Ilinden 31, Sopishte 3, Çuëer Sandevë 4, Petrovec 8, Haraçinë 5, Zelenikovë 3 dhe të huaj 10.