Shpetim Desku ia bën realitet ëndrrën, Burhani i “semaforave“ punësohet 2500 franga pagën

Kete jave nKosove Show mysafir, ishte kryetari i komunes se mitrovices Agim Bahtiri i cili foli per gjendjen ne mitrovice dhe ende nuk e di per gjendjen e jashtezakonshme ne Mitrovicen veriore.

Musafre tjeter ishte Burhani i njohur si Burhani i semaforave ngaqe pastron xhama te makinave ne semaforet e Prishtines .

Aj kishte kerku nje pune dhe e kishte enderr te kendonte kete enderr ia beri realitet Shpetim Desku dhe emisioni nkosove show. Ati iu sigurua Kontrate ne Zvicer dhe paga mujore 2500 franga zvicerane si kengëtar në një lokal të muzikës shqiptare!