Shpëtohet i riu, përfundon me sukses aksioni i shpëtimit afër Mavrovasja (video)

Është kryer me sukses aksioni i shpëtimit në afërsi të Q.T “Mavrovasja”, transmeton Alsat.

I riu i cili tentoi të vetëvr itej nga ballkoni i ndërtesës në hyrje të Çarshisë së Shkupit është shpëtuar.

Reklame

Policia ka arritur ta bind që të heq dorë nga qëllimi për tu vetëv ra.

Aksioni ka zgjatur disa orë, derisa në afërsi të godinës u vendos edhe dyshek për shpëtim.

Në terren përpos policisë, kishte ekipe edhe të zjarrfikësve dhe të mjekësve nga Ndihma e Shpejtë.