Shpiket pajisja që përkthen në 40 gjuhë!

Të flasësh një gjuhë të huaj është një aftësi shumë e kërkuar për shkak të diversitetit kulturor kombëtar dhe numrit të kompanive që bëjnë biznes jashtë vendit. Aftësitë në një gjuhë të huaj mund t’ju ndihmojnë të merrni edhe një vend pune për të plotësuar kërkesat tuaja në rritje.

Nuk ka rëndësi as nëse jeni një punonjës social, mjek, jeni biznesmen, doni të mësoni një gjuhë apo thjesht udhëtoni jashtë vendit, pasi aftësia për t’u angazhuar dhe për të komunikuar me klientët në gjuhën e tyre është një përfitim i madh. Për fat të mirë, dy shpikës të famshëm japonezë e çuan përkthimin e gjuhës në një nivel tjetër duke krijuar një përkthyes të menjëhershëm të quajtur MUAMA Enence.

Reklame

Kjo pajisje mund të përkthejë lehtësisht fjalimet në kohë reale në mbi 40 gjuhë, duke përdorur vetëm disa trokitje të gishtave. Si pasojë, për të qenë në gjendje ta përdorni atë si një mjet komunikimi, nuk do të keni nevojë të dini ose të mësoni një gjuhë tjetër. MUAMA Enence kërkon vetëm një pagesë të vetme për një përzgjedhje të gjerë gjuhësh.