Shqipëria do të bëhet me njerëz të suksesshëm si Lazim Destani

Advertisment

Eshte kenaqesi te shohim antaret e Keshillit Koordinues te Diaspores (KKD), te kontribojne ne menyra te ndryshme per ceshtjen Shqiptare kudo ne bote. Antari i KKD, Lazim Destani ne pervjetorin e 25-te te universitetit te Tetoves, atij universiteti qe ai e ka mbeshtetur qe diten kur e rrethonin policet Maqedonas para 25 vitesh, i cili i akordoi Dr. Destanit titullin Doktor Honouris Causa..

Gjate vizites time ne kete universitet ne Tetove me 28 Dhjetor, cdo person qe takova me pyeste “A njeh Lazim Destanin?” Cfare privilegji te bashkepunosh me nje patriot dhe filantropist si Zotni Lazimi! Personalisht , ndjehem e privilegjuar dhe me shume shprese. Keshtu do te behet Shqiperia, me ndihmen e diaspores. (Adriana Bejko).