Shqipëria më 1 qershor hap kufinjtë për qytetarët e Maqedonisë së Veriut

Advertisment

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama sot deklaroi se Shqipëria më 1 qershor do t’i hap kufinjtë tokësorë për qytetarët e Kosovës, Maqedonisë së Veriut dhe Malit të Zi.

Rama shtoi se plazhet për turistët do të hapen 10 ditë më vonë, pra pas 10 qershorit.