Shqiptarët në burgun e Greqisë festojnë duke goditur grilat e muret e burgut (VIDEO)

Një numër i shqiptarëve veprojnë e jetojnë në shtetin grek.

Kushtet e rënda, jeta e vështirë, izolimi disa vjeçar kishte detyruar shumë shqiptarë të Shqipërisë të migrojnë në shtetin helen, shkruan IndeksOnline.

Reklame

Mirëpo jo të gjithë gjatë qëndrimin të tyre në Greqi, sillen e veprojnë konformë rregullave të shtetit, andaj dhe një numër i tyre kanë përfunduar prapa grilave.

Ndërsa sonte kur bëhet ndërrim i mote dhe këta të burgosur shqiptarë kanë gjetur një mënyrë të veçantë për të festuar.

Ato duke goditur muret e grilat e të buzëqeshur po festojnë.