Shqiptarët nga Gjermania, që shkojnë për pushime në Turqi, për tu kthyer iu kërkohet testi për Covid 19

Advertisment

Shtetasit e Gjermanisë, iu kërkohet nga kompanitë ajërore testi për Covid-19, ndrshe nuk lejohen të kthehen në gjermani.

Të gjithë bashkëadhtetarët që kanë planifikuar të kalojnë pushimet në Turqi, për t’u kthyer në Gjermani, iu kërkohet testi nga kompanitë ajrore.

Reklame

Testi kushton 30€ për person dhe duhet ta kenë të gjithë personat mbi 2 vjeç.
Testi nuk duhet të jetë jo më të vjetër se 48 orë.