Shqiptarët të zhgënjyer nga LSDM, po grisin librezat e anëtarësimit

Shqiptarët në Maqedoni të zhgënjyer nga premtimet e paplotësuara tëLSDM-së kanë lluar të shkyejnë kartat e anëtarësisë së kësaj partie. Nga një video të postuar në Facebook, mund të shihet se si Suad Memedi i cili u bashkua me LSDM-në më 18 shkurt të vitit 2015, ka grisur anëtarësinë e kësaj partie. Në të njëjtën kohë në video thuhet se nuk ka drejtësi nuk ka paqe me këtë regjim kriminal kështu që aq ishte për LSDM.

LSDM u premtoi shqiptarëve në Maqedoni gjithçka në vitin 2016, dhe do të kujtojë gjithashtu premtimin e 300 pilotëve që do të punësohen nga Haraçina. Tre vite më vonë, shqiptarët janë zhgënjyer nga premtimet e paplotësuara të partisë së Zaevit.