Shqiptari hedh dyshimet, koronavirusin e shpikën angloamerikanët

Kryetema e fundit është koronavirusi e cila éshtë përhapur në Kinë dhe që po shpërndahet në gjithë botën. Dyshimet e para janë se virusi ka filluar të përhapet nga supa me mish lakuriqi.

I riu shqiptar Arben Shllamniku hedh një pistë tjetër duke thënë se virusin e injektuan instituti angloamerikan me qëllim të shitjes së ilaceve.

“Desha të ju njoftoj se virusi i fundit i shpërndarë në Kinë, nuk ka të bëjë asgjë me ushqimin që e hanë ata atje por se virusi është shpikje perendimore saktësisht patentën e virusit e ka PIRBRIGHT INSTITUTE anglo amerikan./përcjell tetova1

Po gabon me ju shku mendja me u vansinu ju apo fëmijët tuaj sepse qëllimi është vaksionimi i juaj dhe ulja e imunitetit tuaj me qëllim të blerjes sa më shumë të barrnave që këto institute i prodhojnë.

A e dini se biznesi më i madh në botë nuk është as nafta, as gazi as ari por shitja e barrnave për njerëz, kafshë dhe pesticide për bimë./tetova1

Hapni sytë njerëz!” shkruan Sllamniku