Shqiptari i vetëm në Qabe (VIDEO)

Ky është shqiptari i vetëm i cili gjendet në Qaben e bekuar në këto ditë ku e gjithë bota përballet me Koronavirusin.

Ai ka shpërndarë një VIDEO ku shihet i vetmuar dhe Qabja pa njerëz.