Shqiptari, instruktori i Policive më të forta në botë – ishte edhe në Kosovë!

40

Uliks Gjonaj është shqiptari që ushtron një pozicion tejet profesional në fushën e sigurisë.

Në botën e policisë ai njihet si njëri prej instruktoreve me special, transmeton Indeksonline

Gjonaj ishte pjesë e ushtrimeve të policisë speciale të SHBA-së (SWAT), Njësisë Speciale izraelite, Policinë zvicerane, RENËN e Shqiprisë…etj.

Së fundmi, Uliksi gjeti kohë të vizitojë edhe Republikën e Kosovës.

Ai ishte në qytetin e Kaçanikut ku zhvilloi një takim me disa policë të suksessëhm të kësaj ane: Arian Hashani, Agon Mjaku, Ineni Begunca dhe Imer Krasniqi.