Shqiptari lyhet me benzinë dhe i vë fl akën vetes para Parlamanetin Europian

Një shtetas me origjinë shqiptare i ka vënë fl akën vetes në Strasburg të Francës.

Nisur nga çfarë raportojnë mediat ndërkombëtare, mësohet se ditën e sotme, diku rreth orës 16, burri në fjalë ka lyer veten me benzinë dhe i ka vënë fl akën para Parlamentit Evropian.

Ndonëse fo rcat e sigurisë kanë ndërhyrë menjëherë për të shpëtuar jetën e shtetasit, ky i fundit nuk ka mundur dot tu shpëtojë pla gëve në fytyrë dhe duar./tch