Shqiptari nga Shkupi: “BDl do humbë! Na bani budallë, herë me VMRO, herë me LSDM”

Shumica e qytetarëve të anketuar në Shkup nga Lajm.Tv janë të bindur se në zgjedhjet e 12 prillit do të ketë ndryshime në kampin politik shqiptarë. Ata vlerësojnë se BDI ka dështuar dhe se opozita do të dalë fituese.

Qytetarët mendojnë se pjesëmarrja e BDI-së në pushtet nuk ka arsyer pritjet dhe prandaj do të humbë në këto zgjedhje. Këtë anketë interesante mund ta përcillni në videon më poshtë: