Shqiptari nga Tetova: Nuk votoj president maqedonas, na kanë montuar shumë raste (VIDEO)

88

Qytetarët e anketuar në Tetovë nga gazeta Lajm, thonë se partitë shqiptare duhet të dalin me kandidat të përbashkët në zgjedhjet presidenciale.

Ata nuk besojnë se presidenti i ardhshëm i shtetit do t’i përfaqësojë të gjithë qytetarët dhe thonë se nuk do të votojnë kandidatët maqedonas.

“Nuk do të votoj për kandidat maqedonas sepse gjithmonë na kanë montuar raste siç ishte ai i “Sopotit”, “Monstra” e “Kumanova” tha njëri nga të anketuarit. Gazeta Lajm & Lajm.tv