Shqiptari u tregon zviceranëve përse shqiponja i ka dy koka (VIDEO)

Advertisment
HTML Image as link

Gjatë një takimi në një lokal, një shqiptar, një kamerumase, një vietnamez dhenjë srilankas kanë biseduar se cilat aludime i marrin seriozisht e cilat me humor.

Në një video të regjistruar, mund t`i dëgjoni bisedat e tyre që trajtojnë përditshmërinë e zviceranëve ndaj popullatës së huaj, informon Shtegu.com.

Reklame Reklamë:
Qries

Por, ajo që është e kundërta e qasjes së këtij problemi në Ballkan, ata e bëjnë me shumë humor dhe pa kurrfarë ofendimesh në mes vete. Ju dëshirojmë shikim të këndshëm. Për ta parë videon klikoni këtu.

video: https://www.20min.ch/story/ihr-albaner-seid-zwar-alle-kriminell-256106757470