Shqiptarja Mia Mehmeti dhuron veshkën për fëmiun e vogël, nuk e ka familje! (VIDEO)

Advertisment

Fëmijët e Lulzimit, Emanulei dhe Endrina kanë probleme me veshkat. Atyre ju duhej rreth 20.000€ që të dërgohen drejtë Italisë për transplant.

Falë bamirësve, u mblodh shuma e nevojshme për Emanulein dhe Endrinën.

Reklame

Por njerëzit e mrekullueshëm janë gjithmonë mes nesh.
Përveç se u arrit shuma e parave, Mia Mehmeti është nga donatorët e veshkës.

Mia thotë se ajo mund të jetojë edhe me një veshk, dhe kjo nuk është diçka e gabuar. Mia ka edhe surpriza të tjera për familjen. Ajo u tregon se familja do të ketë pagë mujore prej 1000 frangave.

VIDEO:

https://www.facebook.com/FundjaveNdryshe/videos/649874815687886