Shqiptarja nga Kumanova e para uron Bidenin për fitoren pasi takohen në restorant

Advertisment

Mbahu Shqipëri mos ke frikë se ke bijtë dhe bijat në Amerikë

Bija e Llojanit vajza e Ages Emin, Nexharija, sot ka pasur rastin te takohet dhe fotografohet me Presidentin e ri të Amerikës Joe Biden i cili ka preferuar të shkoj ne këtë restorant në të cilin Nexharija është kuzhinjere kryesore.

Reklame

Urime fitoren Joe Biden dhe suksese ne punë !