Shtatë kamionë për të pastruar rrugën kështu largohet bora nga një autostradë në SHBA (VIDEO)

E gjitha është punë ekipore. Pjesa më e madhe e Amerikës u la e paralizuar këtë javë nga reshjet e borës dhe të ftohtit.

Ishte veçanërisht e vështirë në Teksas, ku shërbimi emergjent luftonte për të mbajtur rrugët kryesore të kalueshme.

Një video nga Kentucky tregon qartë se si po pastrohet autostrada atje.

Një total prej shtatë kamionëve ishin të nevojshëm në mënyrë që të punojnë së bashku për të pastruar autostradën në një drejtim në gjerësi të plotë, e cila përfshin tre korsi dhe pjesë buzë rrugës.

Ajo është I-75 Road, një korridor i rëndësishëm që lidh Miçiganin dhe Florida.

Me anë të punës së bashku, parmendat larguan borën nga rruga, duke e zhvendosur atë nga e majta në të djathtë dhe duke siguruar kështu një trafik rrugor dukshëm më të sigurt.