Shtetasi grek su.lmon një polic në Maqedoni

57

Një shtetas grek i cili kishte shk.elur rregullat në komunikacion ka su.lmuar një polic.

Në rrugën Veles-Negotinë, tek fshati Crven Bregovi, pasi ka shkelur rregullat në komunikacion, S.K. (44) nga Greqia f.izikisht ka sulmuar një polici.

Personi është arr.estuar dhe dërguar në stacionin policor në Negotinë për procedim të mëtejshëm, njoftojnë nga MPB.