Shtetasi i Maqedonisë arre stohet për vra sje të dyfisht në Maltë

Advertisment

Viktor Dragomanski, një maqedonas nga Shkupi që punon si roje sigurie në një lokal në Maltë, është are stuar me dyshimin për vr asje të dyfishtë të kryer në këtë vend, njoftoi TVM. Deri në arr estimin e tij, ai ishte fshehur në Hotelin Gzira.

Një shtetas shqiptar, Daniel Muka, gjithashtu dyshohet për vr asjen e dyfishtë të kryer 8 ditë më parë.
Vik timat e vr asjes së dyfishtë ishin partner homos eksual, Christian Pandolfino dhe britaniku me rrënjë polake Ivor Maciejowski.

Reklame

Ata u vr anë 8 ditë më parë, njëri u gjet në katin e parë të një shtëpie të përbashkët, ndërsa trupi i vik timës së dytë u gjet në katin e dytë të një shtëpie në qytetin Sliema në Maltë.

Pandolfino ishte një mjek që tani investonte në banka dhe fonde, dhe Maciejowski ishte një tregtar dhe shitës i artit bashkëkohor. Deri më tani, policia malteze nuk ka lëshuar detaje për motivin e vr asjes. (INA)