Shteti kosovar: Partitë kosovare mos të përzihen në zgjedhjet në Maqedoni

Ambasadori i Republikës së Kosovës në Maqedoninë e Veriut Gjergj Dedaj u ka bërë thirrje partive kosovare që mos përzihen në zgjedhjet që do mbahen më 15 Korrik informon TetovaSot.

Ai tha se kjo është çeshtje e brendëshme dhe ekskluzive për forcat politike dhe qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut.
Sipas ambasadorit Dedaj ,zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut, janë çështje e qytetarëve të këtij vendi fqinj!

Reklame

“Liderët dhe subjektet politike kosovare, të mos marrin pjesë në fushatën elektorale në Republikën e Maqedonisë së Veriut, kështu duke mos interferuar dhe të mos përzihen në këtë fushatë të vendit fqinj, e cila është çeshtje e brendëshne dhe ekskluzive për forcat politike dhe qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut !”është shprehur ambasadori Dedaj.