Shtrejtohet benzina dhe dizeli

Çmimet me pakicë të eurodizelit dhe vajit ekstra të lehtë për amvisëri rriten për 0,50 denarë dhe prej sonte në mesnatë do të jenë 49,50 denarë për një litër,

përderisa i benzinave EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 rriten për dy denarë. Çmimi me pakicë i EUROSUPER BS-95 do të jetë 60,50 denarë për një litër,

Reklame

ndërsa i EUROSUPER BS-98 do të jetë 62,50 denarë, bëri të ditur Komisioni Rregullator për Energjetikë.

 

Sipas KRRE-së, çmimi me pakicë i mazutit rritet për 0,762 denarë dhe do të jetë 25,311 denarë për një kilogram.