Shtrenjtohen çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetik në mbledhjen e sotme ka vendosur që të shtrenjtojë çmimet e derivateve të naftës për 0.50 denarë.

Sipas vendimit, pas mesnate një litër EUROSUPER BS-95 do të kushtojë 59.50 denarë, ndërsa një litër EUROSUPER BS-98 do të kushtojë 61.50 denarë.

Reklame

Për 0.50 denarë shtrenjtohet edhe Dizeli, dhe një litër EUODIZEL do të shitet për 50.50 denarë.

Çmimi i Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri do të jetë 50.50 denarë për litër.