Shtrenjtohen derivatet e naftës, ja çmimet e reja

43
#

Nga mesnata derivatet e naftës do të shiten me çmime më të larta për 2.5 denarë sa i përket benzinës dhe 1.5 denarë për litër sa i përket dizelit.

Kështu vendosi në mbledhjen e sotme Komisioni Rregullator për Energjetikë.

Çmimet e reja të derivateve: EuroSuper BS 98 do të shitet, 72,00 denarë për litër, EuroSuper BS 95 do të shitet, 69.50,Dizel do të shitet, 64.00 denarë për litër.