Shtrohet me asfalt të ri rruga Vorcë-Radushë

Drejtori i NP ‘Rrugët e Maqedonisë’, Bekim Memeti ka vazhduar me aktivitetet për përmirësimin e rrugëve.

Ndonëse në kohë pandemie për shkak të virusit Covid 19,është një zonë tjetër që do ti nënshtrohet një rikonstruimi të tërësishëm. Bëhet fjalë për një aks që lidh dy qytetet kryesore të vendit, Tetovën dhe Shkupin nga zona e Radushës.

Reklame

Më konkretisht po shtrohet me asfalt të ri rruga nga fshati Vorcë deri në Radushë.

Sipas Memetit kjo arterie që lidhë këto vendbanime është prej një rëndësie të veçantë për banorët.

Aktivitetet e drejtorit gjeneral Memeti kanë qenë të shumta dhe janë zonat shqiptare që kanë përfituar në këtë drejtim në nivel shtetërorë.

Poashtu Drejtori i “Rrugët e Maqedonisë, Bekim Memeti do të fillojë asfaltimin e rrugës Zhitoshë -Llozhanë një zonë shumë e rëndësishme për shqiptarët atje.