Shuhet zjarri në kontejnerët në Tetovë, pa dëme/FOTO

Komuna e Tetovës ka njoftuar se është shuar zjarri në kontejnerët e stërmbushur me mbeturina, që rrezikonte shitoret dhe veturat e parkuara afër tyre.

Siç mund të shihet nga pamjet, vendi tashmë është kthyer në gjendjen para se të shkaktohej zjarri.

“Falënderojmë punonjësit e Ndërmarrjes Publike Komunale dhe Njësinë Territoriale kundër zjarrit, që në kohë dhe në mënyrë efikase shuan zjarrin dhe pastruan mbetjet e djegura.

Tetovës nuk duhet t’i ndodh kjo!”, njoftuan nga Komuna e Tetovës.