Shumë largime nga puna në restorantet dhe kafenetë e Ohrit dhe Strugës (VIDEO)

Disa nga hotelierët e Strugës dhe Ohrit vendosën të largojnë nga puna punonjësit e tyre në kohë të papërcaktuar. Për gati një muaj, për shkak të përhapjes së pandemisë, objektet e hotelierisë janë mbyllur. Alsat kontaktoi disa pronarë.

Edhe pse shumica e tyre nuk donin të flisnin para kamerës, ata thanë që duhej të zbatonin këtë masë më jopopullore.