Shume u ofenduan kosovaret qe i quajti Trumpi musliman.

Advertisment
HTML Image as link

Rexhail Ramadani

Shume u ofenduan kosovaret qe i quajti Trumpi musliman.

Reklame

Po pse i kane ambasadat SHBA te ne keto shtete, ato kane informacione te klasit te pare per cdo gje, ato i kane ne lidhje shefat e gjithe sherbimeve inteligjente.

Valle nuk e dijne ato strukturen DEMOGRAFIKE te popullates.

Nuk eshte turp me qene krishter, musliman, eshte bindja jote, mundesh edhe me qene ateist.

PRA SHBA ka treguar humanizem qe na ka mbeshtet edhe pse di cdo gje per neve. Ato kane institute kerkimore e ekspert qe dijne cdo gje.

Por turp eshte me shit francez kur nuk je , se ai qe je ai je…edhe bota i di dhe i kupton…

Ato e dijne se nuk jemi as turq as arab, pra ato e dijne se jemi shqiptar dhe se shqiptar ka te tri feve musliman, katolik e ortodoks..