Shumica e fshatrave të Pollogut, pa adresa (VIDEO)

Advertisment
HTML Image as link

90 për qind e fshatrave të komunave të Pollogut, ende nuk kanë emra të rrugëve e as numra të shtëpive. Të pyetur për këtë problematikë, krerët e komunave thonë se është projekt tejet e i kushtueshëm dhe kërkon kohë për tu realizuar. Një situatë e tillë i shkakton probleme Postës së vendit.

Për shkak të këtyre mungesave, postierët e kanë tejet vështirë t’i gjejnë personat që kanë dërgesa. Si alternativë shpesh letrat i lënë te bukëpjekësi i fshatit.

Reklame