Shyhretja ua kalon edhe vajzave të veta (FOTO)

Advertisment
HTML Image as link

Shyhrete Behluli është një këngëtare e dalluar për muzikë popullore.

Ajo në të shumtën e rasteve kalon në lajm, duke tërhequr vëmendje bashkë me familjen e saj, shkruan Kosovarja.

Reklame

Duke shetitur në vende të ndryshme, ajo bashkë me vajzat dhe rejën shkr epin imazhe të ndryshme, duke shkëlqyer në paraqitjen fizike.

Këtë herë, me një kombinim të jashtëzakonshëm, Shyhretja dallohet nga vajzat e saj për linjat perfekte që ka.

Më shumë, do tiu bind imazhi në vazhdim.