Si do të rreshtohet Lëvizja Besa në zgjedhjet e 12 prillit, flet Bilall Kasami (VIDEO)

Kreu I Lëvizjes BESA, në një intervistë eksluzive për Gazetën Express, ka theksuar se Lëvizja BESA si subjekt politik do të anzazhohet në forcat e elektoratit të saj që do ta përfaqësojë denjësisht në zgjedhjet e 12 prillit.

Kasami ka thënë se Lëvizja BESA në kontinuitet po I pëforcom rradhët e saja dhe se është e gatshme që të futet në zgjedhjet e 12 prillit.

Reklame