Si e sheh Milaim Fejzi misionin e Ziadin Selës!(video)

Gjatë qëndrimit në Gjermani të kreut të ASHsë, Ziadin Sela, ku bashkëbisedoi me mërgatën shqiptare që vepron dhe punon atje,

në një takim që u mbajt në Hamburg, rastisi që të merr pjesë edhe Profesori i nderuar Milaim Fejzi,

Reklame

i cili ndër të tjera pati edhe një bashkëbisedim rasti më kreun e ASH-së, Ziadin Sela, fjalim që mund ta shihni në videon e mëposhtme: